O NAMA

Stvarnost, a ne iluzija… Ispunjenje želja i snova, a ne pokušaj…

Iza nas je 5 godina kreativnosti, inovacija, razvoja i uspona. Ponosni smo na brandove kojima smo uspješno proželi hrvatsko tržište. Ponosni smo na proizvode koji svojom vrhunskom kvalitetom govore dovoljno te svoju funkcionalnost odražavaju na zadovoljnim licima naših kupaca, bilo u profesionalnim djelatnostima bilo u osobnoj njezi.

Cilj branda SX SALON EXCLUSIVE je dobar poslovni odnos, što podrazumijeva potpuno zadovoljstvo i od strane naših partnera i od nas samih, te odličnu komunikaciju i zdravu konkurentnost.

Švicarski proizvođač  VALERA od 1955. godine je ime za prestižnost i ekskluzivnost, za dugi životni vijek trajanja uređaja i stalni napredak u modernim inovativnim rješenjima. Sretni smo što su hrvatski frizerski majstori prepoznali mogućnosti VALERA uređaja.

BE GORGEOUS – je naredba koju treba shvatiti ozbiljno! BUDI PREKRASNA uz novu tehnologiju ugradnje vrhunskih ekstenzija, poručuje nam švedski proizvođač.

GIRARDI mijenja pogled na svakodnevni život i ispunjava vaše želje za brzom promjenom izgleda svojim umetcima, repovima, perikama i ostalim dodacima za savršene i moderne frizure.

DIKSON kozmetika za kosu u službi je naroda već više od 50 godina. Prepoznatljiva kvaliteta, svakome poznata i potrebna njega koja zadovoljava svakog klijenta.

O’RISING kozmetika za kosu poznata već dugi niz godina na našem tržištu u prvom redu kao linija za liječenje problema kose i vlasišta. Mnogim novitetima svake sezone širi mogućnosti liječenja isključivo prirodnim sastojcima kao npr. matične stanice, kore drveta kinina i ostalim supstancama koje nam priroda pruža. O’RISING je na temelju dugogodišnjih laboratorijskih istraživanja predstavio vrhunsku kozmetiku za lice na bazi hijaluronske kiseline raličitih molekularnih težina dobivene iz matičnih stanica biljaka.

MANIC-PANIC će svojim nijansama polutrajnih boja oduševiti mlađu populaciju koja može konačno i na našem tržištu pronaći ono što su do sada morali naručivati iz Amerike. Uz boje tu su i gliter-gelovi za kosu u svim bojama, gelovi koji svijetle u mraku, fluorescentni gelovi i boje i ostali „crazy“ program.