Novosti

O’Rising Skin Care

Prve biološke izmjene naša koža doživljava već od 25 godine života u svojim dubokim slojevima. Tada još ne vidimo promjene na svom licu. No nakon dobi od 40 godina vremenski znakovi postaju sve očitiji.

Uz unutarnje biološke promjene postoje i vanjski agensi koji ubrzavaju vidljivo starenje kože – zagađenja zraka, pretjerano izlaganje suncu i nezdrava prehrana. Svi ti elementi odgovorni su za „oksidativni stres“ kože i akumulaciju slobodnih radikala u stanicama. Biotehnologija je upravo pronašla nova rješenja za zaustavljanje preranog starenja i propadanja stanica kože – O’Rising Skin Care liniju.

Hijaluronska kiselina niske molekularne težine je prirodni polimer koji zadržava vodu u staničnoj matrici. Tako značajno smanjuje duboke bore jer prodorom u dublji sloj kože potiče gene koji se nalaze u uskim spojevima, pomlađujući kožu i poboljšavajući elastičnost.

Uz dodatak jojoba ulja, ulja makadamije, ulje matičnjaka, esencije crvenog grožđa, nevena i kamilice, postiže se zaštita, hidratacija, umirenje crvenila i upala te hranjivo djelovanje na kožu.